4   92
29   165
37   215
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Kanske en Vlogg?

Hej raringar

Måndag igen va? Lite galet att tiden går så himla snabbt. Vi är nu inne i vår andra semestervecka och det känns lite sjukt. Mannen och jag har bestämt oss för att kika igång med hårdträning och nyttig mat. Även fast vi faktiskt är riktigt duktiga så vill vi göra det där lilla extra, vi ska köra igång med joggning. Det bästa är att vi båda två älskar det och vill ha en aktiv livsstil. Tanken är att vi ska jogga varannan dag. Vi får planera det från dag till dag.

Nä men hörni till en helt annan sak. Har fått några frågor kring Vloggande. Nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska börja Vlogga.

Vad tycker ni, kanske en Vlogg?

Viktväktarnas sallad

Viktväktarnas sallad

 

Jag och Käthe hade en egen kanal som vi starta och körde mode och skönhetstips. Men det blev så svårt att få ihop tider då vi båda kunde träffas. Jag tänker mig som min blogg fast i videoformat. Tanken är att bloggen ska fortsätta precis som vanligt med en vlogg som komplement. Jag personligen följer inga vloggare så jag vet inte riktigt hur jag tänkt mig. Men jag tar gärna emot tips på vad ni vill se?

Följ:
Dela inlägget

7 Kommentarer

 1. 7 augusti, 2017 / 3:03 e m

  Vloggar låter roligt, jag har själv tänkt att eventuellt sätta igång med det med! Vi får se ?

  • Anna
   Författare
   7 augusti, 2017 / 3:04 e m

   Så skoj ?

 2. 7 augusti, 2017 / 6:19 e m

  I could eat avocado in ANY dish! SO yum 🙂 xx

  • Anna
   Författare
   7 augusti, 2017 / 6:27 e m

   ??

 3. 7 augusti, 2017 / 7:28 e m

  Kul med vlogg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?