5   33
8   129
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Klassiskt & elegant

Klassiskt & elegant är precis hur jag hade beskrivit min stil. Älskar tidlösa plagg som man kan ha i all evighet i garderoben. När det kommer till trender så är dom välkomna i min garderob sålänge jag gillar trenden.

God morgon raringar

Denna veckan har varit oroligt intensiv och då har även lillen har varit sjuk. Så det har varit massa pusslande fram och tillbaka.

En vecka som inte alls är poppis för min del och som jag inte alls varit glad över. Men så är livet ibland och det kan inte alltid bara vara massa positivt. Jag är en person som kan reagera känslomässigt och är väldigt rak. Men hamnar jag i en viss situation som jag helt enkelt får acceptera, så ser jag det som en del av livet. Jag går inte runt och tänker på varför blev det så, jag kunde gjort så, eller jag skulle gjort såhär. Utan jag vänder det och tänker att nu blev det så och det var meningen. Jag har lärt mig och jag vet hur jag gör nästa gång. Och så går jag vidare.

Ingen ledig helg för min del då jag har en massa jobb att ta igen. Men som jag alltid säger, jag älskar mitt jobb vilket gör det roligt.

Ha en underbar fredag fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?