39   202
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Långfredag i bilder

Hej raringar

Lillen väckte oss rätt tidigt imorse så det blev ingen sovmorgon. Han skulle egentligen sovit hos mormor och morfar men blev ändrade planer pga jobb.

Startade denna långfredagen med träning. Vilket känns så himla skönt 🙂 Sen hem och fixa mig, därefter släppte vi av mannen på jobb och sen mötte vi upp mormor. Vi tog en runda på Burlövs Center, finns inte mpnga butiker kvar. Men mamma skulle handla något så vi passa på att ta en fika och låta lillen leka.

Sen åkte jag till mina fina tjejer på No+vello för att fortsätta med min behandling. Det hår verkligen framåt, ska berätta mer om resultatet lite senare.

En lång dag där jag verkligen hunnit med en massa. Nu är jag hos mamma och pappa, vi passar på att äta gott och umgås. Syrran som är flygvärdinna kommer strax hem från Dominikanska med lite presenter, så det ser vi fram emot ?

Ha en härlig dag fina ni

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?