40   219
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Lunchmöte & torsdag

Hej raringar

Vart tog denna dagen vägen? Gick allt för snabbt trots att jag hann med en massa. Hann med ett långt träningspass imorse innan Käthe kom förbi för lunch och möte. Vi satt väldigt länge och planera annat smått och gott. Det var ett tag sen vi sågs sist så vi hade en hel del att ta igen 🙂

Sen kom killarna hem och vi satte oss i soffan och tog det lugnt. Snart är det premiär av Fifty Shades of feed och vi ska självklart gå och se den. Problemet är bara att mannen inte hade sett Fifty Shades of Darker så vi passa på att kika på den. Lillen satt med oss så vi fick spola igenom vissa scener, trots att han satt och kolla på Ipaden. Haha man vill ju inte ta några risker.

Ska faktiskt strax gå och lägga mig. Denna veckan har varit rätt tuff då lillen sovit dåligt om natten, han har liksom gnällt som att han har ont någonstans men inte riktigt kunnat berätta vart. Och alla vet vi hur viktig sömnen är för att man ska funka. Om dagarna så har lillen mått bra och varit pigg, inte alls ont någonstans.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?