40   219
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Nu gick det inte alls som jag tänkt mig!

Hej raringar

Denna lördag började jag med invägning hos Kicki på Viktväktarna och nu gick det inte alls som jag tänkt mig. Vågen visa +1 kg, va fannnn. Veckan innan dess gick jag ner 1,3 kg och var super strikt med maten. Och när jag menar super strikt så menar jag att jag höll mig till mina smartpoints utan att röra av veckobonusen, blev alltså varken vin eller bubbel. Och det funkade bra.

När jag va hos Kicki så frågade hon mig om jag ändå lyckats njuta. Jag sa till henne att när jag väl är igång så måste jag vara strikt. Men så tänkte jag att hmm jag kanske ändå kan njuta och då blev det lite väl mycket njutande denna veckan och det blev inte bra.

Jag kan nog dra slutsatsen att jag är antingen eller. Antingen så kör jag all in, helt strikt tills jag når min målvikt. Så det är i princip vad jag ska göra, köra strikt så jag blir av med dom sista mammakilon. Man kan inte ha kakan och äta den ?

Så nu är fokusen: hålla mig strikt till mina smartpoints och undvika det goda en tid. Och sist men inte minst, träning. Jag är igång med träningen så det känns skönt.

Är det någon mer som känner igen sig? Antingen så kör man all in, strikt tills man når målvikten. Eller klarar ni av att unna er lite då och då under resans gång.

När vi är igång och pratar om träning så vill jag passa på att tipsa om Triumphs sportkollektion. Har ni vägarna förbi Malmö så får ni dessutom 20% rabatt på hela ordinarie sortimentet när ni visar upp min blogg. Läs mer HÄR (klick)

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?