Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   63
25   123
27   237
18   210
21   180

Packning av BB väskan del 1

Packning av BB väskan del 1.

Känns så overkligt att redan börja packa BB väskan. Men lika bra att börja lite smått. Känns som att det är en hel del grejer som ska med så jag får ta det lite åt gången. Har lite smågrejer jag måste köpa.

Här är en liten del av grejerna som ska med till BB. Nästa del kommer i ett annat inlägg. Då ska bebisens grejer packas ner.

– En fin morgonrock från Hunkemöller.

– 2 pyjamas som också kommer från Hunkemöller. Ingen av dessa pyjamas är amningspyjamas men är super praktiska när man ammar. Och dessutom är tyget så himla fint. Svart pyjamas med spets detaljer och en vinröd med fina spets detaljer. Jag har investerat i fina pyjamaser under denna tiden för att känna mig fin. Mina gamla har blivit extremt slitna så det passar perfekt. Måste verkligen rekommendera er att spana in Hunkemöller pyjamas, så himla mycket fint. Kommer kännas så vardagslyxigt och gå runt i fina pyjamas.

Amningsbh i svart och vit, har även köpt amningslinne men det är lättare med amningsbh i början när magen fortfarande är stor.

– Hudvårdsprodukter från Kräm Hudvårdsstudio. Ansiktskräm, rengöring och serum ska med. Har även packat ner en sheet mask från Masq+. Min kroppsspray från Natura Bisse ska också med, den doftar helt magisk och är så skön. Jag älskar att skämma bort min hud och hittar alltid tid till det.

Body Cream från Chanel (adlink). Ska köpa en riktigt god dusch kräm också, har inte hunnit med det. Men ska lyxa till det lite extra, det är jag värd. Minns min första dusch efter att jag fött Matteo, gud vad skönt det var att duscha efter en 29 timmars förlossning.

– Några av dom praktiska grejer från Libero och Libresse.

Packning av BB väskan del 1Packning av BB väskan del 1Packning av BB väskan del 1

Följ:

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?