40   218
23   198
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Pussla ihop vardagen

Hejsan svejsan raringar

Sitter och kikar på Svenska Hollywood fruar medan jag kikar in på bloggen. Får passa på att multitaska. Men alltså det här med att pussla ihop vardagen med jobb, mat, träning, joggning, barnhämtning. Ja men ni vet allt som har med vardagen att göra och så vill man dessutom träna och hålla igång, det är verkligen inte lätt. Mannen och jag joggar utomhus efter träningen varannan dag och då gäller det verkligen att pussla ihop så det klaffar med jobb, sömn och barn. Idag blev det rätt tufft och lillkillen kom i säng lite för sent. Vi får planera lite bättre imorgon och då kom jag snabbt på att jag lär stanna på jobb väldigt länge imorgon.

#justdoit

Men ibland får man verkligen dra sig själv i kragen och bara göra vissa saker. Att jogga på kvällen 5 km är verkligen inte lätt, speciellt när man försöker pussla ihop vardagen. Men vill man något får man också kämpa, inget kommer gratis här i livet 🙂 

Men jag har börjat komma i säng mycket tidigare än vanligt vilket underlättar betydligt. Nedan har ni 5 tips på hur man på bästa sätt pusslar ihop vardagen när det kommer till träning.

 1. Viktigt att man känner sig utvilad, dvs att man lagt sig i tid och fått tillräckligt mycket sömn. Då är man även balanserad.
 2. Dagen innan sätta sig ner med sin partner och planera dagen som kommer.
 3. Matkasse – denna är faktiskt vår räddning under vardagen. Vi försöker alltid laga maten dagen innan så den är klar till dagen efter.
 4. Man måste prioritera, vill man träna och hålla igång så är det det man får fokusera på och det får bli prio nummer ett. Resten planerar jag där det finns luckor.
 5. För min del så känns det bra att även min sambo är involverad när det kommer till träningen. Det blir liksom vår grej som vi gör tillsammans och då blir det mycket roligare också. Man pushar varandra på ett helt annat sätt.

Nu ska jag röra mig mot sängen.

God natt fina

Bjuder på en bild som är tagen för en tid sen. Min lilla kille har dessutom slutat med napp för flera veckor sen, stolt mamma. Varje sekund och minut som finns kvar ägnar vi åt vår lilla kille. 

pussla ihop vardagen

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?