40   215
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Rena rama kaosen

Hej raringar

Sorry för en dålig uppdatering på bloggen. Jag har nämligen fullt upp och hinner knappt med att kika in på bloggen. Denna och nästa vecka är det rena rama kaosen. Det ska fixas och det ska trixas, fullt upp med packning och röjning här hemma.

I veckan var jag även iväg på 3 dagars konferens. Kom hem i fredags kväll och hade en sådan längtan efter mina killar. Att vara iväg i 3 dagar från min lilla kille kändes som all evighet. Fredag kväll passade vi på att umgås länge.

Trots 3 dagar av stillasittande och massor av jobb. Passade jag på att röra mig så mycket som möjligt dom dagar jag var iväg. Blev morgonpromenad varje morgon, den är man rätt så stolt över. Ronneby var hur fint som helst.

Lillen älskar att köra runt i sin Mercedes. Bästa 1 års presenten från moster Ivona ❤️. Nuförtiden föredrar man att ha med kaffet medan lillen busar.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?