12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Restaurang på Centralen i Malmö

Restaurang på Centralen i Malmö.

I veckan var jag på middag med bloggtjejerna. Så himla kul att träffas med likasinnade och utbyta idéer och hitta på roliga grejer tillsammans.

Så i onsdags bestämde vi oss för att ingen av oss skulle köra bil. Så det blev några glas vin, en massa skratt, okej en hel del skratt. Vi passade även på att sända live på Instagram, vi hade aldrig gjort det så det var kul. Blev väldigt uppskattat.

Vi satt på Bistro Royal i Malmö, vi satt nog minst i 4 timmar. Vilken trevlig kväll det blev. Nästa träff är redan planerad och inbokad, mer om det vid ett annat tillfälle. Smidigt med restaurang på centralen i Malmö, bra buss och tågförbindelse så man slipper tänka på det.

Här är mina fina bloggtjejer, Thessan, Maria och Linda. Klicka på deras namn så kommer ni till deras bloggar. Bilderna har jag lånat från tjejerna då jag inte blir klok på min egen digitalkamera. Har haft den så länge men måste lära mig att använda den. Har blivit bekväm med mobilkameran då jag tycker att den gör riktigt grymma foto. Men det är just på kvällen som den inte gör riktigt fina foto.

Innan middagen passade jag och Maria på att träffas lite innan och fota outfit bilder. Så himla smidigt att kunna hjälpa varandra. För er som är nyfikna på min outfit så hittar ni mitt inlägg HÄR (klick).

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?