12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Skådespelare i en svensk film

Japp ni läsare rätt, jag ska vara skådespelare i en svensk film. Mer än så kan jag inte avslöja och på torsdag är det dags för första inspelningen. Jag känner mig lite smått nervös då jag ska kunna ett manus. Men annars ska det bli otroligt kul och spännande. Älskar nya utmaningar och ny erfarenhet. Så fort jag får avslöja något så kommer ni att få höra om det.

Klippet nedan är från när jag var med i Viktväktarnas reklamfilm som spelades på TV i våras. Otroligt rolig upplevelse.

Jag är en person som tror på mig själv och jag tror att vill man saker i livet så klarar man dom. Bara man har viljan. Visst det är väl inte alltid enkelt det här med viljan för där spelar andra faktorer in. För mig är det också viktigt att lära min son detta. Allt han vill kan han klara av. Ibland är vi på lekplatsen och så vill han klättra lite högre och säger mamma jag kan inte. Så säger jag alltid till honom älskling du klarar det mamma står bakom dig. Är det en farlig situation så är det en helt annan sak. Men jag tror att det är viktig att redan när dom är små försöka låta dom göra saker. Ta på sig strumpor även fast det är svårt för dom, man kan hjälpa till om det blir fel. Låta dom försöka torka sig efter toabesök och sen får man själv hjälpa till.

Tror att det är en extremt viktig faktor för att dom sedan i livet ska våga ta för sig och tro på sig själva att dom klarar det.

Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säker 😉

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 17 juli, 2018 / 10:14 e m

  kul! lycka till!

  • Anna
   Författare
   18 juli, 2018 / 1:28 e m

   Tack känns super kul ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?