17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Skräddarsydd skjorta med manschettknappar

  Skräddarsydd skjorta med manschettknappar
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Skräddarsydd skjorta med manschettknappar

Skräddarsydd skjorta med manschettknappar 

Har ni haft en mysig helg? Vi har haft en riktigt härlig helg. Fram till jul väntar några intensiva veckor. Men bara en massa härliga och spännande grejer.

För några veckor sen berätta jag att hade beställt en skräddarsydd skjorta på Trunkshow i Malmö. I fredags kom äntligen min skjorta och jag älskar den. En snygg klassisk skjorta med extra detaljer som jag valt till.

En skräddarsydd skjorta med manschettknappar, min allra första skräddasydda skjorta som dessutom har manschettknappar. Jag har valt alla detaljer, krage, ärmar, knappar och passformen. Fick däremot låna mannens manschettknappar eftersom jag själv inte äger några. Får kika runt på nätet till kvinnor, hade velat ha med pärlor. Tänk vad snyggt.

Jag valde en lite större och vidare krage då jag vill att den ska falla snyggt när skjortan är öppen. Jag går väldigt mycket i skjortor och har skjortor i alla färger hemma. Eftersom jag går väldigt mycket i skjortor så skadar det inte ha fler med fina detaljer.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?