Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   40
25   122
27   237
18   210
21   180

Skräddarsydd skjorta med manschettknappar

Skräddarsydd skjorta med manschettknappar 

Har ni haft en mysig helg? Vi har haft en riktigt härlig helg. Fram till jul väntar några intensiva veckor. Men bara en massa härliga och spännande grejer.

För några veckor sen berätta jag att hade beställt en skräddarsydd skjorta på Trunkshow i Malmö. I fredags kom äntligen min skjorta och jag älskar den. En snygg klassisk skjorta med extra detaljer som jag valt till.

En skräddarsydd skjorta med manschettknappar, min allra första skräddasydda skjorta som dessutom har manschettknappar. Jag har valt alla detaljer, krage, ärmar, knappar och passformen. Fick däremot låna mannens manschettknappar eftersom jag själv inte äger några. Får kika runt på nätet till kvinnor, hade velat ha med pärlor. Tänk vad snyggt.

Jag valde en lite större och vidare krage då jag vill att den ska falla snyggt när skjortan är öppen. Jag går väldigt mycket i skjortor och har skjortor i alla färger hemma. Eftersom jag går väldigt mycket i skjortor så skadar det inte ha fler med fina detaljer.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?