13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Svart klassisk cape från Stenströms

Svart klassisk cape från Stenströms.

Ett plagg som är helt nytt för mig är cape. Jag har aldrig tidigare ägt en cape förrän nu. Måste säga att jag är helt förälskad och vill ha den i alla färger. Perfekt att ha under en kavaj nu när det blir kyligare ute.

Min cape kommer från Stenströms och finns HÄR. Dom finns i bland annat grått, blått, beige och marinblått. Själva capen är tillverkad av lyxiga merinoull med guldiga knappar som detalj. Jag personligen är extremt känslig mot ull och kan inte ha något plagg i ull då jag tycker att det sticka. Men med just merinoull så känns det inte alls som att det sticks.

På bilden nedan har jag stylat capen till en mer dressad stil. Men den passar utmärkt till jeans eller klänning. Tycker att dom guldiga knapparna är perfekta detaljer.

Detta kommer vara ett plagg jag kommer bära väldigt mycket av. Får se om det blir den grå eller beiga!

Svart klassisk cape från Stenströms

Svart klassisk cape från Stenströms Svart klassisk cape från Stenströms Svart klassisk cape från Stenströms

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?