Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   74
28   197
22   246
19   306
20   267

Svarta prisvärda slingbacks

Svarta prisvärda slingbacks från Zara som kostar 349:-. Till min förvåning så blev jag imponerad hur sköna dessa slingbacks är. Har fått en hel del frågor om vart mina skor är ifrån så tänkte passa på att tipsa. Dom finns även i en nude färg, väldigt läckra. Jag fundera på om jag skulle köpa båda. Men vill inte riskera att dom blir förstora sen eftersom jag är gravid.

Tycker Zara fått in en hel del fina skor. Har några andra i spaning som jag ska se om jag vågar chansa.

Svarta prisvärda slingbacksSvarta prisvärda slingbacksSvarta prisvärda slingbacks

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?