4   13
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Svarta prisvärda slingbacks

Svarta prisvärda slingbacks från Zara som kostar 349:-. Till min förvåning så blev jag imponerad hur sköna dessa slingbacks är. Har fått en hel del frågor om vart mina skor är ifrån så tänkte passa på att tipsa. Dom finns även i en nude färg, väldigt läckra. Jag fundera på om jag skulle köpa båda. Men vill inte riskera att dom blir förstora sen eftersom jag är gravid.

Tycker Zara fått in en hel del fina skor. Har några andra i spaning som jag ska se om jag vågar chansa.

Svarta prisvärda slingbacksSvarta prisvärda slingbacksSvarta prisvärda slingbacks

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?