40   220
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Vardag & 100:- rabatt på matkasse

Hej raringar

Vi här hemma håller vi tummarna att denna veckan är snällare än förra veckan. Jag började med min antibiotika i fredags och känner mig mycket bättre. Lillen är fortfarande jätte hostig och febern går upp och ner. Enligt läkaren så är det ett virus som kommer försvinna av sig själv. Vi håller tummarna.

Här hemma är det tillbaka till rutiner och jag måste verkligen städa och plocka undan här hemma. Rena rama kaosen om ni frågar mig 🙂

Glömde beställa matkasse i förra veckan så vi får handlar mat imorgon. Fick dessutom ett sms om 100:- rabatt på Viktväktarnas matkasse. 100:- rabatt gäller alltså endast idag med koden: vv100. Ska passa på att beställa till nästa vecka 🙂 Vi älskar matkassen och den underlättar i vardagen.

Klicka HÄR (adlink) eller på bilden nedan.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?