Vardag & 100:- rabatt på matkasse

Hej raringar

Vi här hemma håller vi tummarna att denna veckan är snällare än förra veckan. Jag började med min antibiotika i fredags och känner mig mycket bättre. Lillen är fortfarande jätte hostig och febern går upp och ner. Enligt läkaren så är det ett virus som kommer försvinna av sig själv. Vi håller tummarna.

Här hemma är det tillbaka till rutiner och jag måste verkligen städa och plocka undan här hemma. Rena rama kaosen om ni frågar mig 🙂

Glömde beställa matkasse i förra veckan så vi får handlar mat imorgon. Fick dessutom ett sms om 100:- rabatt på Viktväktarnas matkasse. 100:- rabatt gäller alltså endast idag med koden: vv100. Ska passa på att beställa till nästa vecka 🙂 Vi älskar matkassen och den underlättar i vardagen.

Klicka HÄR (adlink) eller på bilden nedan.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.