10   114
4   106
13   214
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Visste du detta om botox?

Visste Du detta om botox?

Något som jag inte visste om när jag gjorde min första botox behandling. Det är att botoxen inte börjar verka direkt när den sprutas in. Utan det tar ca 4 till 14 dagar innan man ser resultat. Allt varierar från person till person. Jag gjorde min allra första botox behandling för ca 1,5 år sen. Ni kan läsa inlägget HÄR.

Syftet med min botox behandling är inte att bli rynkfri, utan för att ta bort trötthetstecken och se fräschare ut. Cecilia sprutar också in precis uppe vid hårfästet för att lyfta mina ögonlock. Man ser automatiskt piggare ut. 

När jag gör botox så använder jag mig av emla salva, den bedövar stickningen. Jag upplever inte alls att stickningen gör ont då nålen är så tunn. Vet att Cecilia stuckit mig där jag inte haft emla salva och jag kände knappt sticket. Men eftersom jag är rädd för nålar och blir lätt nervös så tar jag emla salva för säkerhetens skull. Men hon är så otroligt duktig och man känner sig trygg i Cecilias händer.

Jag gjorde min botox behandling i fredags så det tar lite tid innan man ser resultat. Så i veckan sa ni få se före och efter bilder.

Men jag vill däremot i samarbete med Klinik Wiking passa på att tipsa er om att ni får 25% rabatt på valfri behandling hos Cecilia Wiking när ni uppger min blogg. Prislistan hittar ni HÄR.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Karina
  5 oktober, 2018 / 12:26 f m

  Visste inte att det tar så långt tid innan botox börjar verka. Men nu ver jag 🙂

  • Anna
   Författare
   6 oktober, 2018 / 1:14 f m

   Eller hur, visste faktiskt inte själv heller första gången jag skulle göra botox

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?