Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

AMIKA blowout babe värmeborste

AMIKA blowout babe värmeborste

Jag har testat Amika blowout babe värmeborste och tänkte passa på att berätta vad jag tyckte om den. Jag fick för mig, av någon konstig anledning att det var en varmluftsborste, men det är det alltså inte. Så det kommer alltså ingen varm luft från borsten utan själva borsten blir varm så man kan styla håret. Och det funkar hur bra som helst. Måste säga att min varmluftsborste från Hot Tools låg på första plats innan men just nu delar dessa två första platsen. 

Jag börjar med att föna håret helt så det är torrt och därefter använder jag en klämma för att dela upp håret i mindre partier. Älskar att håret blir rakt och att man kan böja in det så snyggt. Speciellt på mitt hår då det är page. Har saknat den böjningen inåt med varmluftsborsten.

AMIKA blowout babe värmeborste kommer med 3 utbytbara keramiska borsthuvuden som ger ut infraröd värme. Negativa joner tränger omedelbart in och värmer håret inifrån och ut samt ger ett snabbare och jämnare resultat utan frizz. Jag valde att använda den störta och har inte hunnit prova ut dom mindre för att se hur man kan styla håret med dom. Men jag är super nöjd med stylingen och att slippa använda plattången. Det bästa är att man slipper det här frissiga. 

Ni hittar värmeborsten hos Bagerhead HÄR.

AMIKA blowout babe värmeborste AMIKA blowout babe värmeborste AMIKA blowout babe värmeborste

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?