Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   174
56   257
32   220
51   275
39   281

Att kliva utanför sin Comfort Zone

Att kliva utanför sin Comfort Zone

Hej raringar.

Har nyligen kommit från en riktigt lång och härlig promenad. Tagit mig en kopp kaffe och ska kika in på bloggen. Idag har jag haft en riktigt produktiv och intensiv dag. Vilket jag älskar. Har även hunnit med att städa och fixa här hemma. Älskar att ha den rent hemma och när barnen är här så fokuserar jag på att umgås med dom. Och städningen gör jag när jag inte har dom.

Men hörni, kan vi prata om comfort Zone. Att kliva utanför sin Comfort Zone. Detta är något jag på senare tid lärt mig att göra men som jag också jobbar på. Jag har verkligen utmanat mig själv och det känns super kul. Det är inte alltid det enklaste men otroligt kul och utmanande. Bara för en stund sen hjälpte jag att peppa en vännina till mig att kliva utanför sin comfort zone och hon är så grym. Min tanke är också att livet är alldeles för kort. Man måste leva här och nu, och göra mer av sånt som man älskar.

Att kliva utanför sin Comfort Zone
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?