Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
15   102
37   255
30   330
41   293
32   356

Att kliva utanför sin Comfort Zone

Att kliva utanför sin Comfort Zone

Hej raringar.

Har nyligen kommit från en riktigt lång och härlig promenad. Tagit mig en kopp kaffe och ska kika in på bloggen. Idag har jag haft en riktigt produktiv och intensiv dag. Vilket jag älskar. Har även hunnit med att städa och fixa här hemma. Älskar att ha den rent hemma och när barnen är här så fokuserar jag på att umgås med dom. Och städningen gör jag när jag inte har dom.

Men hörni, kan vi prata om comfort Zone. Att kliva utanför sin Comfort Zone. Detta är något jag på senare tid lärt mig att göra men som jag också jobbar på. Jag har verkligen utmanat mig själv och det känns super kul. Det är inte alltid det enklaste men otroligt kul och utmanande. Bara för en stund sen hjälpte jag att peppa en vännina till mig att kliva utanför sin comfort zone och hon är så grym. Min tanke är också att livet är alldeles för kort. Man måste leva här och nu, och göra mer av sånt som man älskar.

Att kliva utanför sin Comfort Zone
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?