Shoppa min stil

no products

Back at the office

God morgon darlings
Då var det slut på sovmorgon och dags att återgå tillbaka till kontoret, gick och la mig igår klockan 22.00 så jag vaknade lagom pigg. Ska se till att få in det som en rutin att lägga mig 22.00. Det är dock lite tråkigt eftersom mannen kommer hem senare och då hinner jag inte träffa honom, men vi får se till att utnyttja dom lediga dagarna till max.

Denna veckan är det premiär av Fifty Shade of Grey och jag ser med spänning fram emot den 😀 Biljetterna är uthämtade och färdiga.

Trevlig dag

/Pusselipuss

Hittade denna bil på Vikkan och sjömännen från Bröllopsmässan. Hade helt och hållet glömt bort att jag hade de. 🙂

(null)

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?