Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Blond page – älskar det

Blond page – älskar det. 

Äntligen äntligen har jag fått håret fixat. Denna gången tog det lite längre tid och jag fick vänta lite längre. Och det har varit för full rulle och därav så har jag fått vänta. Men nu känns det skönt att ha håret fräscht.

Jag har haft blond page ett bra tag nu men ska jag vara ärlig så trivs jag så himla bra. Erika fixar mitt hår helt perfekt och jag har den färgen jag älskar. Vanligtvis brukar jag ändrar håret titt som tätt men jag har verkligen hittat en frisyr och färg jag älskar och trivs i. Jag fixar mitt hår var 10:e vecka då det växer galet fort.

Blond page - älskar det
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?