Shoppa min stil

no products

Bryta av den klassiska stilen

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk.

Om jag får beskriva min stil med tre ord – tidlöst, elegant och klassiskt. Men även jag gillar att bryta av den klassiska stilen. I förra veckan körde jag på en lägre kavaj i klassiskt mönster tillsammans med en t-shirt med tryck och ett par sportigare byxor. Denna typen av byxa är helt ny för mig men jag har blivit helt förälskad i dom. Sitter så otroligt snyggt på och funkar till det mesta. 

Kavajen är en äldre modell som jag haft i några år. Såg däremot liknande kavaj hos H&M som också är längre i modellen (klicka).

Byxorna kommer från Bubbleroom (klicka) och är lite mer sportiga men funkar utmärkt till både en klädd och mer sportiga look. Jag kör väldigt sällan sportigt så det får alltid bli att jag är mer klädd i mina plagg. Otroligt sköna och bekväma att bära.

Bryta av den klassiska stilen.

Liknande kavaj – HÄR – , Byxor – HÄR, Smycken Caroline Svedbom, Väska från YSL (flera år gamla),

Bryta av den klassiska stilen
Bryta av den klassiska stilen
Bryta av den klassiska stilen

Väskan är en klassiskes som har varit med i några år. Det är den klassiska YSL Tote bag fast en Limited Edition modell. Kedja och YSL i guldigt samt att den är röd inuti. Super läcker väska som jag älskar. 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 13 juli, 2020 / 9:34 e m

  Jag brukar också ha snyggbyxor och tisha, samt snyggt med kavjen

  • Anna
   Författare
   13 juli, 2020 / 9:44 e m

   Ja så snyggt ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?