Shoppa min stil

no products

CARITA foundation

Jag har i lite mer än 1 år använd hudvård från Carita men passade nu på att köpa Caritas foundation. Produkterna är helt perfekta för min hud och jag har även gjort några Carita behandlingar hos Kräm Hudvårdsstudio. För en tid sen så tog min BB crème slut och jag behövde en ny. 

Carita Double ExpertDouble Expert SPF 15 – är en 2 i 1 produkt med vårdande egenskaper. Produkten består av en korrigerande concealer och foundation som ger dig perfekt täckning och en naturligt strålande hud. I tuben finns en inbyggd concealer som verkar uppklarnande samt döljer mörka ringar och andra skavanker.

Carita Sublime Radiance VeilNatural Matte Finish- med ultralätt konsistens. Ger lyster och intryck av ett perfekt slätt naturligt resultat. Den unika, vattenbaserade formulan låter huden andas och ger en skir transparent lyster med fin matt slutfinish.

Carita foundation

Skillnaden mellan dessa två foundation från Carita är rätt stor. Carita sublime radiance veil är väldigt vattnig i konsistensen och täcker inte lika bra som Carita Double expert. Men Carita sublime radiance veil ska vara väldigt bra för huden och ger fin lyster. Jag använder den till vardags då man inte har så mycket smink utan vill köra mer naturlig look. 

Min favorit är trots allt Carita Double expert, den har en 2 in 1 funktion. Där det finns en concealer under locket som är otroligt bra och när man vrider av locket så är där foundation. Den är mer som en bb crème än en foundation då jag upplever foundation som mer kraftig än bb crème. Jag har alltid använt bb crème då jag tycker att man får en mer naturlig och slät look än med foundation. På bilden nedan har jag Carita Double expert. Med lite hjälp från quick fix (botox) och bra behandlingar så känns huden fräsch.
Carita foundation

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?