Shoppa min stil

no products

FÖRE- OCH EFTERBILDER PÅ BEHANDLING MOT RYNKOR

Som ni vet så var jag hos Cecilia Wiking och gjorde min allra första rynkbehandling. Jag var sjukt nervös då jag inte riktigt visste vad jag skulle förvänta mig. Dessutom är jag jätte rädd för sprutor och fick då veta att det gör rätt ont. Nedan bjuder jag på före- och efterbilder på rynkbehandling. 

Jag använde emla salva för att bedöva områdena Cecilia skulle sticka. Men eftersom jag inte riktigt visste vart hon skulle sticka så kunde jag inte bedöva allt. Hon stack på några enstaka ställen där jag inte hade bedövning. Visst kände jag sticket men det gjorde absolut inte ont. .


Botox efter
Botox after. botox efter

I samarbete med Cecilia Wiking erbjuder jag alla mina läsare 15% rabatt på valfri behandling, det är bara att uppge min blogg. Prislistan hittar ni HÄR och där kan man även boka tid.

Följ:

3 Kommentarer

 1. Emin
  1 juli, 2017 / 2:17 e m

  Snygging !

  • Anna
   Författare
   1 juli, 2017 / 2:18 e m

   Tack draga 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?