Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

FÖRE- OCH EFTERBILDER PÅ BOTOXBEHANDLING MOT RYNKOR

Som ni vet så var jag hos Cecilia Wiking och gjorde min allra första Botox behandling. Jag var sjukt nervös då jag inte riktigt visste vad jag skulle förvänta mig. Dessutom är jag jätte rädd för sprutor och fick då veta att botox gör rätt ont. Nedan bjuder jag på före- och efterbilder på botoxbehandling mot rynkor. 

Jag använde emla salva för att bedöva områdena Cecilia skulle sticka. Men eftersom jag inte riktigt visste vart hon skulle sticka så kunde jag inte bedöva allt. Hon stack på några enstaka ställen där jag inte hade bedövning. Visst kände jag sticket men det gjorde absolut inte ont. Jag hade inte rekommenderat att man gör botox 1 timme innan man ska iväg på middag. Man är rätt så röd i ca 1 timme efter behandlingen och sen lägger den sig. Så var det för mig.

Before botox. Botox före bildBefore botox. Botox före bild

Fotot nedan är taget då jag har lite smink men det har jag öven på bilden ovan bara att Cecilia torka på ställen hon skulle sticka. Nu tog vi inte mycket då jag inte vill att det ska se överdrivet ut och att hela ansiktet ska vara stelt. Kring ögonen tog hon inte för varje skrattrynka utan någon enstaka. För mig handlar det inte om att ta bort mina rynkor helt och hållet, utan helt enkelt en uppfräschning för ansiktet. Botox efterBotox after. botox efter

I samarbete med Cecilia Wiking erbjuder jag alla mina läsare 15% rabatt på valfri behandling, det är bara att uppge min blogg. Prislistan hittar ni HÄR och där kan man även boka tid.

Följ:

3 Kommentarer

 1. Emin
  1 juli, 2017 / 2:17 e m

  Snygging !

  • Anna
   Författare
   1 juli, 2017 / 2:18 e m

   Tack draga 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?