Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Carita Ideal Hydratation

I förra veckan åkte jag förbi Kräm Hudvårdsstudio för att köpa hem serum, mask och ögonkräm från Carita serien. Sist jag var hos tjejerna på Kräm fick jag med mig tester som jag provade under några dagar och jag är helt såld när det kommer till Caritas produkter. Jag använder serien Carita Ideal Hydratation.

Det är så otroligt viktigt att ta hand om sin hud inte bara från utsidan men även från insidan. Dricka mycket vatten, äta nyttig mat, använda solkräm, listan kan göras hur lång som helst och man kan alltid fråga expeterna. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?