Shoppa min stil

no products

Carita Les Précis Hyaluronic ACID – 1 månaders kur med fuktboost

Carita Les Précis Hyaluronic ACID – 1 månaders kur med fuktboost

Jag är en riktig skönhetsnörd och älskar allt som har med skönhet att göra. Då pratar vi både hudvårdsprodukter och make up produkter. Just detta inlägg kommer att handla om hudvård, och ett hudvårdsmärke som jag använder dagligen. Det är hudvårdsmärket Carita. 

Innan sommaren var jag på Kräm Hudvårdsstudio och Terese gjorde en riktig storstädning. Då fick jag introducerat två produkter som ni kan läsa om HÄR. Det ena serumet som innehåller Aha syra använder jag nu och kommer berätta mer om den i ett annat inlägg. Man ska undvika att använda produkter med Aha syra under sommaren. Men när det kommer till månadskuren så startade jag den precis i början av sommaren.

Ett serum använder du som ett komplement till dina övriga hudvårdsprodukter. Den fungerar som en katalysator för dina övriga produkter. Serumet tränger djupt ner i huden och bygger upp den från djupet.

Carita Les Précis Hyaluronic ACID – 1 månaders kur med fuktboost som ger huden otroligt mycket fukt. Under 1 månads tid använder man detta serum som innehåller hyaluronsyra och tripeptider för en fylligare och fuktmättad hud. Huden får sig en riktig fuktboost och man känner att huden får den här extra lystern. Jag känner ofta när jag rengjort huden och precis innan jag ska ta på ansiktskrämen att den stramar på alla ställen. Under tiden jag gjorde denna kuren kände jag inte alls att min hud strama. Hade inte ens behövt använda krämen.

Carita Les Précis Hyaluronic ACID – 1 månaders kur med fuktboost, finns att beställa HÄR för 760:-. Eller besök Kräm Hudvårdsstudio i Malmö för att prata med tjejerna om ni vill veta mer om serumet.

Som ni ser ovan så finns Caritas serum i 4 olika serum. Alla 4 fokuserar på olika områden och det är bara att följa färgen ovan och på flaskorna så kommer man till rätt serum. 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Jennifer
  5 oktober, 2018 / 12:30 f m

  Anna, måste säga att du är en väldigt vacker kvinna. Jag älskar att läsa om dina skönhetstips och vilka produkter du använder. Jag är dålig på att unna mig lyxiga produkter och behandlingar men blir så inspirerad av dig.

  • Anna
   Författare
   6 oktober, 2018 / 1:15 f m

   Oh tack snälla Fina du och så kul att du uppskattar mina skönhetsinlägg.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?