Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Chanel & a good meal

Hej darlings
Till frukost fick jag Chanel parfymen från min älskling, den har varit slut ett bra tag nu och han visste precis vad jag behövde 😀 Tack min fina älskling. Idag jobbar mitt hjärta men vi passade på att umgås och laga mat tillsammans innan han skulle iväg till jobb. På kvällen kör vi någon romantisk klassiker 😀
Chanel Chance en klassisk favorit. Haha fick bli en 150 ml då jag kör slut på parfymer väldigt fort.

(null)

Kyckling och pasta sallad med senapsvinägrett.

(null)

Snart kommer mina syskon och mamma över. Syrran har bakat morotskaka som hon ska ta med 😀 Lyxigt.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?