Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Date & Sune Uppdrag midsommar

Date & Sune Uppdrag midsommar

Hej raringar.

I förra veckan passade jag och Emmsan på att ta våra stora killar på bio. Vi båda älskar att gå ut med våra killar och hitta på lite skoj. Vi skulle egentligen ut och äta något men det hann vi inte med. Så vi köpte varsin kaffe och korv till killarna innan bio. Vi satte oss vid kanalen och prata medans killarna busa.

När vi har semester har vi bokat in en date utanför Malmö med våra stora killar. Så det ska faktiskt bli riktigt kul. Valentino fick inte följa med denna gången då vi gick på bio och han är för liten men längtar när han blir lite större så han också kan gå på bio.

Vi såg filmen Sune uppdrag midsommar. Vi älskar Sune. Visst är dom gamla Sune filmerna bättre men dessa nya är också roliga. Gud vad jag har skrattat. Älskar Sune och tycker helt klart att ni ska se den. Vi älskar dessutom att gå på bio så nu får vi se vilken film vi ska se nästa gång.

Här är våra stora killar som små. Vi var 4 vänner som var gravida exakt samtidigt ( med olika män då 🤪) med ca 1,5 månads mellanrum. Så barnen har i princip vuxit upp ihop.


Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?