Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Giorgio Armani Matt läppstift 503

Giorgio Armani Matt läppstift 503Giorgio Armani Matt läppstift 503

Jag har varit väldigt nyfiken på smink från
Armani. Framför allt deras läppstift. Som ni vet så är jag en riktig läppstift nörd och lämnar inte hemmet utan färg på läpparna.
Därför passade jag på att klicka hem två läppstift från Armani. Först ut är Giorgio Armani Rouge D’Armani Matte 503. En väldigt naturlig färg, jag tycker dock den är mer rosa på bild än vad den är i verkligheten. Men jag måste säga att detta är ett av väldigt få matta läppstift som inte blir kakiga eller torra på läpparna. Den är väldigt krämig och ger otroligt mycket färg. Dessutom håller den väldigt länge, vilket jag gillar. Ni hittar den HÄR. Jag kommer helt klart att klicka hem minst en till färg ur denna matta kollektionen. Nummer 506 är en riktig Anna färg som jag helt klart måste ha.

Giorgio Armani Beauty Rouge d’Armani läppstift. Klassiskt läppstift med matt finish och intensiv täckningsgrad. Ger en pudrig, matt finish och intensiv färg i ett enda drag. Förpackningen är elegant och klassisk med matt finish för att indikera att detta läppstift ger ett matt resultat. Som en extra finess är locket magnetiskt, så det är väldigt smidigt att stänga.

Giorgio Armani Matt läppstift 503 Giorgio Armani Matt läppstift 503 Giorgio Armani Matt läppstift 503

Vill ni ha fler läppstift tips så kika gärna på kategorin LÄPPSTIFT i min blogg. Där tipsar jag om lite olika läppstift jag har.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?