Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Stödstrumpor för alla

Reklam för gustextil.se

Visste ni att stödstrumpor kan användas av både män och kvinnor. Det finns en rad olika fördelar med att använda stödstrumpor. Använder man dom under en längre tid så får man piggare ben plus att man orkar mer, både på jobbet och hemma. Det funkar också att använda stödstrumpor när man motionerar eller promenerar. Detta är ett tips jag faktiskt kommer ta till mig, speciellt nu när jag promenerar mycket. Stödstrumpor behöver inte vara tråkiga utan det finns stödstrumpor med tryck. Hos Gus textil hittar ni ett stort utbud både för kvinnor och män.

Fördelar

När jag var gravid med båda mina pojkar så använde jag stödstrumpor. När man är gravid så ökar din blodvolym och speciellt mot slutet av graviditeten så ökar vätskemängden i kroppen och det ger nästan alltid svullnader i benen. Stödstrumpor motverkar svullnaden och hjälper till att pressa tillbaka blodet upp i kroppen.

En fördel är också om man åker långt med exempelvis tåg, bil eller flyg så ökar risken för besvär och svullna ben och fötter. Däremot förebyggs och minskas den risken med stödstrumpor.

Det är dock viktigt att tänka på att ta på dom direkt när man vaknar på morgonen. Då har benen fått vila hela natten och risken för svullna ben är som minst. Minns när jag var gravid och glömde ta på dom på morgonen då var det nästan omöjligt att få på dom under dagen. Jag hade extremt mycket svullnad i benen.

Även fast du kanske ännu inte fått åderbråck eller lider av svullna ben så har du nytta av stödstrumpor. Tack vare de anpassade funktionerna hjälper strumporna kroppen att förebygga både ovälkomna skönhetsförändringar och ökad risk för blodpropp.

Visste du att stödstrumpor finns i en rad olika varianter. Allt från vanliga strumpor i olika längd men också som stödstrumpbyxor. Men också stödstrumpor i olika mönster.

Stödstrumpor för alla ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?