Shoppa min stil

no products

Det behöver inte vara svårt!

Hej raringar

Igår kväll möte jag upp tjejerna hemma hos Emmsan. Vi beställde hem lite mat och satt och prata i flera timmar. Rätt som det var kollade jag på klockan och den var strax över 22.00. Valentino låg och sov så denna mamman kunde sitta i lugn och ro utan att behöva stressa.

Efter att jag idag lämna av Matteo på förskolan så åkte jag till Emporia för att möta upp Linda och äta frukost. Linda ska få sin lilla bebis om 1 vecka. Så vi hade en hel del att prata om.

Nu sitter jag hos mina föräldrar och ska snart ut för att möta upp Maria. Vi ska nämligen fotografera och ta en kaffe. Sen ska vi förbi ett spännande event.

Jag tycker det är extremt viktigt att hitta på grejer och göra sånt man tycker är kul som mamma. För om man ständigt ska vara en mamma så glömmer man bort sig själv. Det behöver inte vara komplicerat att träffas med vänner. Man får helt enkelt bara ställa sig in på att man har med sig en bebis. Nu är min lilla kille rätt snäll också vilket gör det lite enklare.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?