Shoppa min stil

no products

Jag måste passa på …

Hej raringar.

Min lilla kille ligger bredvid mig i sängen och sover. Tanken är väl att man ska sova när dom sover?! Men alltså jag kan inte sova på beställning, trots att jag är jätte trött. Känns som att jag har alldeles för mycket att göra för att sova. Ska passa på att ta upp datorn och få lite jobb gjort. Har en del Mail jag ska svara på. Jag passar på att göra grejer medans han sover. Sen tänkte jag göra sjukt goda nyttiga bars. Kommer recept både på bloggen och Instagram. Jag äter inga sötsaker nu och dessa bars är perfekta att ha som snacks.

Ikväll blir det tjejmys hemma hos Emmsan. Vi har inte setts på ett bra tag så det ska bli så kul.

Önskar er en härlig onsdag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?