Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Det kryper i hela kroppen

Just nu är jag världens lyckligaste och det kryper i hela kroppen, ännu fler grejer på gång och så klart kommer jag snart dela med mig av det i bloggen. Nu händer det sjukt mycket och det känns sjukt bra 😀 Ibland går saker och ting precis så som man vill att de ska gå, trots att det finns en hel del kvar att göra 😀

Har nästan städat hela hemmet, har lite till kvar. Måste även möblera om i min walk in men jag har ingen aning hur jag ska styr upp det. Jag är inte precis världens bästa på att möblera om men får göra mitt bästa.

(null)

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?