Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

En gråtfärdig mamma

Idag hade lillkillen sin 3 månaders vaccin på BVC. Som jag skrev innan så är jag livrädd för sprutor och jag kan bara föreställa mig hur ont det gör att få den i benet. Egentligen så tänkte jag att Emmsan skulle ta honom men bestämde mig i sista minuten att jag ska hålla honom då det är en trygghet för honom att sitta hos mig. 

Jag höll honom på sidan i knäna så jag kunde klämma fast hans ben mellan mina lår (barnmorskan ville det). Han fick två stycken sprutor i vardera ben och han blev jätte ledsen och jag kan säga att jag var helt tårögd. Kändes i hjärtat när han började röra på sig och försöka komma loss och på det gråta hysteriskt. Efteråt fick vi stanna i 20 minuter för att hålla koll så han inte skulle få en allergisk reaktion så jag passade på att mata honom och då lugna han ner sig.

Nu ligger stackaren helt utslagen i vagnen. 

 

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. Sara
  21 december, 2015 / 1:31 e m

  Tack för en bra blogg 🙂 skulle vara toppen om du hade tid och berätta vad som är användbart den första tiden tex Babysitter, nest, osv vad du tkr vad bra respektive dåligt..kram

  • admin
   Författare
   21 december, 2015 / 5:02 e m

   Hej Sara, tack snälla : D Självklart kan jag det, alltid kul med inspiration och tips på vad man kan skriva om. Kram

 2. 21 december, 2015 / 2:16 e m

  Stackare! Hoppas ni både mår bättre nu!!

  • admin
   Författare
   21 december, 2015 / 5:02 e m

   Tack fina, nu mot kvällen känns set bättre.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?