Shoppa min stil

no products

BVC & 3 månaders vaccin 

God morgon finaste

Då kör vi måndag idag och trots mammaledigheten är här en hel del som ska göras. Idag är jag extremt trött då jag kom i säng alldeles för sent, aja bara att täcka alla trötthets tecken med smink.

Laddar upp med kaffe och passar på att få lite jobb gjort via datorn innan jag ska väcka lillkillen och fixa iordning honom. Vi ska nämligen iväg på 3 månaders kontroll och vaccin. Är lite nervös inför vaccinen och har hört att dom kan få feber och vara ledsna 🙁 

Efteråt blir det en kopp kaffe hos fina Rasha då hon bor precis bredvid BVC och det är liksom obligatoriskt besök efter BVC. Därefter ska jag möta upp fina Nilla för lunch, vi har inte setts på ett tag nu så det ska bli himla kul att träffas.

Pusselipuss  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?