Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
2   51
30   205
17   205
26   250
29   253

En sminkfri dag.

En sminkfri dag.

Hur ofta har man sminkfria dagar när man springer runt på stan och fixar ärenden. Inte ofta för min del kan jag erkänna. Men idag besökte jag finaste Terese på Kräm Hudvårdsstudio och fick en riktigt skönt ansiktsbehandling. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. Men huden kändes så fantastisk så jag ville inte ta på smink. Fick bli lite färg på läpparna.

Efter min behandling mötte jag upp fina Maria och vi passade på att äta lunch. Sen tog vi våra outfit bilder.

Nu ska jag passa på att få iväg lite fakturor och ikväll väntar en Girls date med fina tjejer.

Ha en super fin dag raringar. En sminkfri dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?