Shoppa min stil

no products

En spännande affärsmiddag

En spännande affärsmiddag.

Hej raringar.

Eftersom jag hade en otroligt intensiv och stressad dag igår så hann jag inte riktigt uppdatera bloggen. Lillen åkte på allergisk reaktion på grund av myggbett så det var en hel del att fixa och man blir så orolig.

Men till det roliga. I förgår var jag på en super rolig och spännande affärsmiddag med företaget Adtraction. Två tjejer från Adtraction hade styrt ihop middagen och vi var 3 influencers som var bjudna. Super trevlig kväll med massor av god mat hos Plockepinn i Malmö.

Men innan affärsmiddagen så mötte jag upp fina Maria för en after work och fotografering . Ojoj vad vi hade mycket att prata om, känns verkligen som att det händer en hel del grejer nu. Vi passade på att skåla också, jag med alkoholfritt såklart.

En spännande affärsmiddag

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?