Shoppa min stil

no products

Sminkprodukter jag använder dagligen.

Sminkprodukter jag använder dagligen innehåller affiliatelänkar. 

Har fått en hel del frågor kring min dagliga make up och har lovat att återkomma med ett blogginlägg.

När det kommer till makeupen så är det extremt viktigt med en bra bas av hudvårdsprodukter. Då sitter sminket bättre och ansiktet får en perfekt lyster. Och huden får sin dagliga dos av vad den behöver. Innan jag lägger på mig sminket så är jag väldigt noga med rengöring, serum, dagkräm och ögonkräm. Nedan har ni steg för steg vilka produkter jag använder.

Produkter jag använder.

– Jag applicerar på Double Wear foundation från Estée Lauder. Ett tunt lager som jah applicerar på mina fingrar. Det jag älskar med denna foundation är att, samtidigt som den täcker lagom mycket så lägger den sig fint på huden. Finns HÄR 445:-.

– Marknadens bästa concealer från Kat Von D Lock-it. Jag har testat många concealer men denna är verkligen marknadens bästa. Finns HÄR 320:-.

– För att få en extra glow med lite skimmer i tar jag Kicks Bronzing powder på hela ansiktet. Älskar glowen som man får. Finns HÄR 149:-.

– Eftersom jag har fransförlängning så använder jag inte mascara. Men innan jag började med fransar så använde jag mascara från Sensai. Sensai 39 grader volym mascara. Denna kladda inte och man blir inte mörk under ögonen för denna mascaran tvätta du bort med 38 grader vatten. Finns HÄR 315:-.

– Ögonskugga använder jag bara ibland och då blir det en från Dior. Den går åt beige bruna färger. Finns HÄR 650:-.

– Brun ögonbryns gel från Kicks egna märk. Har använt den i flera år och tycker den är super bra. Finns HÄR 99:-.

– När nästan hela make upen är klar så tar jag Liquid glow highlighter från Anastasia och applicerar på kindbenen samt precis under ögonbrynen. Finns HÄR 295:-.

– Som rouge använder jag, Chanel Glow sheer colour stick. Jag älskar rouge sticken för man får den perfekta lystern samt att den håller otroligt länge. Finns HÄR 515:-.

– Sist men inte minst avslutar jag alltid med en face mist. Jag bär också alltid med face mist i väskan. På så vis håller sminket längre och man känner sig fräschare.

Om det är något ni undrar så är det bara att kommentera och jag kommer svara på era frågor.

Sminkprodukter jag använder dagligen.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Emma
  6 juni, 2019 / 9:29 f m

  Vilket nummer använder du på Kat Von D concealer?

  • Anna
   Författare
   6 juni, 2019 / 12:13 e m

   Jag har nummer 3 på concealern.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?