Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
13   148
24   211
29   251
30   353
67   420

En vecka med skönhetsteman

En vecka med skönhetsteman.

En härlig start på denna veckan började med ett hårt pass på gymmet. Jag startar alltid veckan med träning för då har man en dag tillgodo. Känns så himla skönt att vara igång med träningen och jag känner mig så stark.

Den här veckan väntar en massa skönhetsfix och jag bara längtar. Imorgon ska jag fixa fransarna. Jag känner mig så fräsch och “sminkad” med fransarna. Så till vardags sminkar jag mig inte alls utan tar bra lite concealer.

På onsdag ska jag till bästa Erika på Larsson & Lange för att fixa håret. Längtar längtar. Då kommer vi även få bort det mesta av det gula för att få en riktigt läcker färg.

På torsdag har jag mitt efterlängtad besök hos Cecilia Wiking på klink Wiking. Jag har inte varit hos Cecilia på 1,5 år eftersom jag blev gravid och sen ammade jag. Så nu blir det en riktig uppfräschning. Så det blir verkligen en vecka med skönhetsteman.

Jag älskar att ta hand om mig och får ofta frågan hur jag hinner med det med två små barn. Eftersom det är viktigt både för mig och sambon så tar vi oss tiden att prioritera och hjälps åt. Sen har vi turen att vi får hjälp av våra föräldrar med. Jag har alltid älskat att ta hand om mig och slutar inte bara för att jag har barn. Sen har även jag mina dagar där jag springer i träningskläder och smutsigt hår. Det är mänskligt för man hinner inte alltid med. Men jag försöker. En vecka med skönhetsteman

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?