Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Total viktnedgång efter graviditeten

Total viktnedgång efter graviditeten.

Idag är det tisdag och dags för mig att viktuppdatera. Det märks verkligen att jag får kämpa hårdare med att tappa kilon då min kropp blivit van. Men sen är det också så att det går snabbare i början.

Men det bästa av allt är att jag märker hur stark jag blivit av styrketräningen. Jag ökar vikten på dom olika muskelgrupperna och det känns så jäkla kul. Jag ser små resultat och det tar mig ett steg närmare mitt mål. En hälsosam och stark kropp.

Total viktnedgång efter graviditeten.

Jag vägde alltså 113,2 kg när jag födde V och idag är jag nere på 92,5 kg. Det är en total viktnedgång efter graviditeten på 20,7 kg. I förra veckan vägde jag 93 kg och idag väger jag 92,5 kg. Så en total viktminskning på 0,5kg på en vecka. Delmålet är nu att hamna under 90 kg. Sen är målet att jag ska ner till 76 kg. Sen får jag också se hur kroppen känns när jag börjar närma mig. Det är en hälsosam vikt och som jag har skrivit tidigare så är det ingen bantning jag kör med. Utan det är en hälsosam resa med ett kostschema och träningsschema från min personliga tränare Gabi.

Jag säger det igen, det bästa beslutet jag tagit har varit att ta hjälp av en personlig tränare. Jag har fått så otroligt mycket bra tips och verktyg till ett hälsosammare liv.

På torsdag väntar vår första träning för detta året och vi kommer köra varannan vecka så mina timmar räcker. Vi kommer även avsluta redan med att göra en BIA mätning för att se hur mina värden ser ut. När jag starta hade jag 43% fett och 23% vatten. Att ha 43% fett är inte alls bra, siffrorna ska vara omvända, dvs 43% muskler och 23% fett.

Bjuder på en höggravid Anna, bara någon vecka kom lilla V.

Total viktnedgång efter graviditeten

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?