Shoppa min stil

no products

Fakturera utan eget företag

I samarbete med cansolo.se

Allt fler privatpersoner vill kunna göra något vid sidan om sitt jobb och kanske satsa på sin dröm. Men är just rädda för det här med att starta eget företag. Jag känner bland annat fler personer som skulle vilja förverkliga sin dröm men är just rädda för det här steget med att starta eget.

Det bästa är att du faktiskt inte behöver starta ett eget företag för att jobba med din hobby och utveckla den. Du kan exempelvis fakturera utan att behöva starta upp ett eget företag. Cansolo är ett sådan är företag som hjälper dig med faktureringen. ” Faktura utan ditt eget företag, anlita medarbetare utan att behöva anställa”.

För privatpersoner erbjuder Cansolo möjligheten att arbeta och fakturera som egenanställd utan att behöva starta upp eget företag. Du slipper all administrativt arbete och kan fokusera på det du älskar.

För uppdragsgivare erbjuder Cansolo möjligheten att anlita medarbetare utan att behöva anställa. Det är alltså du som väljer medarbetare och det är Cansolo som tar arbetsgivaransvaret. Dom förenklar och effektiviserar din hantering av extern medarbetare.

Alltså hur bra är inte det. Du slipper allt administrativt arbete och har någon som sköter det åt dig. Du slipper starta upp ett helt eget företag. Jag känner till flera Influencers som just har det här dilemmat. Dom inte vill starta upp eget företag och tar inte betalt för jobbet dom utför utan istället tar betalt i produkter. Man hoppas att dom är medvetna om att de ska skatta för dessa produkter, vilket betyder att det är influencers som betalar för tjänsten. Med Cansolo så kan dom enkelt fakturera företag för det jobb dom faktiskt lägger ner.

Bloggare & Influencers

Det bästa som influencers och bloggare är att vart du än befinner dig kan du enkelt och smidigt sätta igång med att fakturera för samarbeten och få ut din ersättning skattad och klart. På så vis slipper du starta företag och all administration och istället fokusera på att sprida ditt budskap så tar Cansolo hand om resten. Fri rådgivning ingår för hjälp med förhandling, avtalshantering och prissättning.

Cansolo tar dessutom en minimal avgift på 3.95% och första fakturan blir helt kostnadsfri när du använder koden: #1Cansolo.

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. Katta
  13 juni, 2019 / 6:23 e m

  Men vilken är bättre Billfactory eller Cansolo båda två funkar ungefär på samma sätt som du skrev om med 2 dagars mellanrum. Tyvärr faller lite trovärdigheten där när det är bara ett betalt samarbete. Man kan inte rekomendera ett företag och sen ett annat med samma syfte dagen efter. Känns som lite hastigt. Som konsument vill man uppfatta bloggare som seriösa men tyvärr så är de flesta bara med syfte att tjäna pengar på oss läsare med konsumtionshets. Men ja ni måste ju också faktuera er tid. Inte menat som kritik men det känns att erbjuda två företag med samma syfte inte så jätteseriöst.

  • Anna
   Författare
   13 juni, 2019 / 10:21 e m

   Hej Katta. Håller faktiskt inte med dig där, jag erbjuder mina läsare alternativ och båda dessa företag är väldigt stora. Så man får själv kolla vilken som passar ens profil bäst. Jag har en del bloggare som efterfrågat företag man kan fakturera med och varför ska man då inte kunna rekommendera fler att välja mellan?

 2. Emma
  14 juni, 2019 / 6:39 f m

  Jag håller med om att det är bra med alternativ och inget konstigt alls att skriva om två företag som erbjuder nästan samma tjänster. Sen är det upp till var och välja ett alternativ som passar en själv bäst.

  • Anna
   Författare
   14 juni, 2019 / 9:15 f m

   Men eller hur, man får ju själv välja vilket företag man själv tycker passar bäst. Det är som att rekommendera två olika företag som säljer klänningar från samma designer.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?