Shoppa min stil

no products

Familjen på besök

Vår lilla kille är så lycklig lottad att han har en så underbar familj runtomkring sig. Vi har fått sjukt mycket stöd och hjälp av dom närmaste, känns helt underbart att dessa människor kommer att finnas i hans liv. Vi har redan haft huset fullt då alla vill se den lilla prinsen och han har redan blivit totalt bortskämd både med presenter och kärlek. 

Tack till morföräldrarna och farföräldrarna för att ni skämmer bort vår lilla prins och för att ni gett honom startbudget här i livet. Ett stort tack även till min farbror och faster som kom på besök från Jönköping och skämmde bort vår lilla kille med både kärlek, presenter och startbudget (K)   

Mormor & morfar med Matteo. Vi knäppte aldrig ett foto på farmor och farfar då varken jag eller mannen hade med oss hjärnan den dagen 😀 Men det kommer bli en massa foto.  Faster och farbror   

Alla kläder till lillkillen är för stora, köpte dock knappt något i stl 50 till lillkillen så allt är för stort för honom. Men han lär snabbt växa in i stl 56, men min farbror och faster köpte grejerna nedan och bland annat bodyn i stl 50 som kommer passa honom nu 😀 Ännu ett stot tack.     
 Både jag och mannen har varit slutkörda då vi ännu inte lyckats smälta det hela. Känns himla skönt att alla som varit på besök har haft full förståelse. Mamma tog med sig både kakor och mat till oss igår och min faster och farbror tog även med sig tårta till kaffet. 

Även mostrarna kom på besök igår kväll och gosa med lillkillen. 

  Matteo i väntan på att alla skulle komma 😀 Min stiliga lilla bebis. 

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. -
  21 september, 2015 / 10:51 f m

  Congratulations Capo di tutti capi and the rest of the family:D

  • anna
   Författare
   21 september, 2015 / 4:56 e m

   thnx alot 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?