Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Family time & Shopping

God dagens darlings

Här hemma laddar vi upp med en kopp kaffe och snart är det dags att bege sig mot gymmet och köra järnet 😀 Mannen och jag har 1 dag i veckan då vi kan unna oss extra god mat och det fick bli igår.

Mannen var ledig så vi passade på att åka en sväng förbi Emporia för lite shopping och sen blev det lunch på Vapiano. Matteo sov under hela den tiden vi var på Emporia.  

   
Efteråt tog vi tåget till mina föräldrar. Jag blev lite förvånad när polisen kom in och sa att det är gräns kontroll och ville kolla allas pass/id kort. Visst hade jag hört att man hade skärpt gränserna men inte att polisen kontrollerade alla tåg. Hela hyllie var full med poliser och vissa områden var avspärrade och jag trodde från början att det spelades någon match och att det var därför polisen var där.

Det fick bli fredagsmys hos mina föräldrar med godsaker 😀  

  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?