Shoppa min stil

no products

Fillers under graviditet & amning

Fillers under graviditet & amning.

Jag har under den senaste tiden fått väldigt mycket frågor om jag gjort något med mina läppar. Och det kan jag säga direkt att det har jag inte. Men innan jag blev gravid för mer än 1 år sen var jag hos Cecilia på Klink Wiking och fixade mina läppar. Jag fixar mest konturen eftersom jag har läppar som är ojämna. Jag har även gjort botox men allt det gjorde jag innan jag ens blev gravid.

Även om jag både använt Restylane och Botox. Så är det absolut inget jag gör medans jag är gravid eller ammar. Man vet inte riktigt vart det tar vägen och där är inga studier gjorda på gravida. Så jag skulle aldrig ta den risken. Nu vet jag att det är helt individuellt och det är upp till var och en hur man gör. Så detta är helt och hållet min åsikt.

Just nu har jag inte bara mig själv att tänka på utan även en annan liten människa som är helt beroende av mig. Jag har också väldigt svårt att förstå att man röker när man är gravid, och kan verkligen inte förstå det. Men som sagt det är min åsikt.

För att få en jämnare kontur på läpparna använder jag alltid läppenna och på bilden nedan har jag läppstift och ett läppglans. Tycker att ett bra läppglans gör att läpparna ser fylligare ut.

Fillers under graviditet & amning

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?