Shoppa min stil

Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
11   119
17   190
11   159
7   196
6   157

Fillers under graviditet & amning

Fillers under graviditet & amning.

Jag har under den senaste tiden fått väldigt mycket frågor om jag gjort något med mina läppar. Och det kan jag säga direkt att det har jag inte. Men innan jag blev gravid för mer än 1 år sen var jag hos Cecilia på Klink Wiking och fixade mina läppar. Jag fixar mest konturen eftersom jag har läppar som är ojämna. Jag har även gjort botox men allt det gjorde jag innan jag ens blev gravid.

Även om jag både använt Restylane och Botox. Så är det absolut inget jag gör medans jag är gravid eller ammar. Man vet inte riktigt vart det tar vägen och där är inga studier gjorda på gravida. Så jag skulle aldrig ta den risken. Nu vet jag att det är helt individuellt och det är upp till var och en hur man gör. Så detta är helt och hållet min åsikt.

Just nu har jag inte bara mig själv att tänka på utan även en annan liten människa som är helt beroende av mig. Jag har också väldigt svårt att förstå att man röker när man är gravid, och kan verkligen inte förstå det. Men som sagt det är min åsikt.

För att få en jämnare kontur på läpparna använder jag alltid läppenna och på bilden nedan har jag läppstift och ett läppglans. Tycker att ett bra läppglans gör att läpparna ser fylligare ut.

Fillers under graviditet & amning

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?