Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

From brown to blond @hairbyxhemilja | Före & Efter bilder

Hallo darlings

Ännu en dag med perfekt solsken 🙂 Älskar sommar och solens energi. Idag åkte jag och lillkillen till Emporia för att möta upp bästa Xhemilja för lunch på Vapiano. 

För er som missat att jag nästan är helt blond nu :p Så var det bästa Xhemilja på Salong Valencia som fixade mitt hår. Alltså jag är så galet nöjd med mitt hår 😀 Nedan har ni för och efterbild, bilden är lånad från Xhemiljas Instagram, ni hittar henne HÄRXhemilja använde sig av fiberflex när hon ljusade upp mitt hår. Vet att där är mycket snack om olaplex och det ska tydligen vara en liten skillnad där. 
Nu ska denna mamman krypa ner i sängen, imorgon väntar tidig morgon och lång dag. God Natt fina

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?