Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

God Jul fina ni

Hej fina läsare

Vi startade denna julafton med en härlig sovmorgon och låg länge i sängen och gosa. Sen blev det frukost och paket öppninngen har vi redan tjuvstartat innan. Vi två är som två små barn som inte kan hålla sig till julafton. Jag minns när jag var lite och mamma hade klappar under granen så brukade jag tjuvkika.

Sen var det fotodags på vår lilla tomte och jag tror vi tog över 200 bilder på honom. Nu sover han gott iallafall.

Vi önskar er God Jul och hoppas att ni får en underbar dag med nära och kära 😀  

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?