Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Godaste bubblet till nyår 2021


Godaste bubblet till nyår 2021

Som ni vet så är jag en riktig bubbel och champagne drinkare. Älskar att lyxa till det med bubbel och fira livet. Men jag skulle mer än gärna vilja lära mig mer om de olika bubbel. Men nu ska nu få lite tips på godaste bubblet till nyår 2021 eller andra spännande tillfällen. Finns så många tillfällen här i livet som man kan fira.

Om Langlois Crémant de Loire Mousserande vin, Crémant och nyår Langlois är lik Champagne men mycket billigare.

Langlois-Château Crémant Brut har en ljust gyllengul färg med doft av gröna äpplen, vita blommor, citrus, brioche och mineral. Smaken är frisk och torr med frukt av äpplen, päron, aprikos, havtorn och citrus samt inslag av honung, nötter och mineral. Jag älskar när bubbel är lite torr men ändå frisk och lämnar efter sig en god eftersmak. Jag kan tycka att man kan känna det lite extra i bubbel med inslag av bland annat nötter och honung. Sen älskar jag ju brut eftersom det påminner om champagne men som sagt betydligt billigare.

Brut betyder att den är torr i smaken med mycket låga nivåer av socker. Vilket jag älskar. Gillar inte alla bubbel som är för söt.

  • Extra Brut: Under 6 g socker per liter
  • Brut: Under 12 g socker per liter
  • Extra Dry: Mellan 12 och 17 g socker per liter
  • Sec: 17 till 32 g socker per liter
  • Demi-Sec: 32 till 50 g socker per liter
  • Doux: 50 g socker per liter

Champagne

Ordet champagne härstammar från latinska campus och syftar till de odlingsmarker som låg i trakterna nordost om Paris. Har aldrig varit där men måste åka dit. Det står på min lista. Champagne har verkligen lyckats att etablera sig och konkurrera ut andra. Dom har sin unika innehåll och verifiering. För att få den absolut godaste champagnen så krävs det minutiös vårdnad av vinrankorna och odlingarna.

Godaste bubblet till nyår 2021
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?