Shoppa min stil

no products
5   123
21   174
17   248
23   275
28   340

Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt.

Idag är det exakt 99 dagar kvar till beräknad förlossning. Känns helt galet att man är nere på tvåsiffrigt och har mindre än 3,5 månader innan bebben kommer.

Jag mår väldigt bra förutom att jag blir väldigt trött så fort jag gör något anstränga de. Har lite foglossning men det klarar jag leva med. Försöker att vara så aktiv som det går, men inte helt enkelt när man blir andfådd.

När det kommer till cravings så har jag inget som följt med sen jag blev gravid. Utan det har liksom varierat, rödbetor, apelsiner, rödbetssallad, vattenmelon, tomater. Det kommer i olika perioder.

Jag har lagt på mig lite mer än tänkt. Men kroppen känns så annorlunda med barn nummer två. Allt går så himla fort så man knappt hinner med.

När det kommer till namn på bebisen så har vi inget vi båda gillar. Känns som att det kommer bli ett tuff beslut. Får skriva ett inlägg om namn, vilka jag gillar och vilka mannen gillar :). Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?