Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering vecka 28

Nu är det 12 veckor kvar innan lillkillen kommer och det känns smått nervöst. Jag har inte skrivit om det i bloggen men jag är jätte nervös inför förlossningen och har förlossningsskräck. Nu när det börjar närma sig tänker jag på det ännu mer även om jag försöker lugna mig själv genom att säga att alla andra klarar av det. Jag har inte varit på några kurser då jag aldrig ansett att sånt brukar hjälpa mig utan jag måste själv lugna ner mig och jobba med det. Jag får se det som en stor utmaning och att jag kommer få världens överraskning när allt är klart 😀

Lillkillen är sjukt aktiv och för det mesta på natten, har försökt filma magen men man är inte riktigt på hugget klocka 01.00 att plocka fram mobilen. Än så länge påverkar det inte min sömn och vid vissa tillfällen väcks jag av att han sparkar ordentligt och sen väcker han mig på morgonen tidigt men just under natten så har det gått bra. Han väger nu ca 1,1 kg och är ca 35 cm. Magen har vuxit till sig, den är fortfarande liten. All vikt som jag lagt på mig har satt sig i rumpan hahah så jag kan ju inte ha både rumpa och mage. 

Jag försöker röra på mig och träna i min egen takt, man blir ju sjukt trött och svettig väldigt fort men det känns skönt för mig att ändå kunna röra på mig och gå normalt. Dom senaste dagarna har jag kännt att det stramar från jumsken till höften, det är nog för att jag rört på mig väldigt mycket.  

I slutet på juli har vi även vårt sista ultraljud för att kolla så att lillkillen är fixerad men även räkna ut hur stor han ca kommer bli när det är daga för förlossning. 

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Emma
  22 juni, 2015 / 11:29 e m

  Jag gick inte några kurser heller. Kom in på förlossningen och det gick hur bra som helst. inget gick som planerat, tog allt jag bara kunde såsom epidral, lustgas och morfinspruta. Stressade så mycket över vad jag skulle ta och inte innan. Men jag är stilen över mig sjukt idag. Ta det som det kommer. Du kommer klara det så bra och känna dig som världens coolaste och starkaste kvinna!

  • anna
   Författare
   23 juni, 2015 / 11:40 f m

   Ibland behöver man göra saker i sin takt, samma här är orolig för vissa grejer men som du säger när det väl kommer till det så löser man det. Känns pirrigt och nervöst 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?