Shoppa min stil

no products

Gucci Rouge à Lèvres Satin Läppstift

Gucci Rouge à Lèvres Satin Läppstift

Gucci Rouge à Lèvres Satin Läppstift kimberley rose

Jag har varit väldigt nyfiken på Gucci Beauty och speciellt deras läppstift. Så jag var tvungen att klicka hem den för att testa. Från början tänkte jag att läppstiften skulle vara lite dyrare men tycker att dom håller sig bra i pris. Samma prisklass som YSL.

Det finns en rad olika konsistenser på läppstiften men jag valde, Gucci Rouge à Lèvres Satin Läppstift kimberley rose. En super läcker ljus rosa färg.

Rouge à Lèvres Satin är ett krämigt läppstift med en intensiv färg, som ger en perfekt och långvarig silkeslen finish. Det känns behagligt lätt på läpparna och gör dem släta och mjuka. Det är alltså inte ett long lasting läppstift utan man får fylla på lite då och då. Men den känns väldigt fin och mjuk på läpparna. Dessutom mycket färgpigment. Jag är däremot otroligt sugen på att testa den som är matt.

Ska jag dra en helhet slutsats så gillar jag den men den tillhör inte mina favoriter. Mina absoluta favoriter som jag skrivit tidigare är Tom Ford och YSL. Men jag ska testa den matta och jag tror dessutom det är en smaksak.

Gucci Beauty säljs hos Åhléns på nätet och läppstiftet jag testa finns HÄR. Vill ni ha tips på andra läppstift så har jag en helt egen kategori på bloggen – Läppstift -.

Gucci Rouge à Lèvres Satin Läppstift
Gucci Rouge à Lèvres Satin Läppstift
Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   17 oktober, 2020 / 8:13 f m

   Tack snälla

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?