Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Inte precis som jag tänkt mig

Just nu ligger jag ihop krupen i soffan hos mina föräldrar med en massa te och citroner, känns som att det värker i hela kroppen på mig. Uchh vill verkligen inte bli sjuk, vanligtvis har jag väldigt bra imunförsvar och brukar klara mig. Mormor och morfar tar hand om den lille medan jag ligger under filten med datorn. Här har vi inte tid att vara sjuka.

Träffade tjejerna en snabbis idag, gick alldeles för snabbt och det känns som att vi knappt sågs. Nu ska jag försöka sove en blund. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?