Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

It’s friday, baby

Typ i förgår trodde jag det var en måndag pga alla röda dagar, den där känslan när man får veta att det är en onsdag 🙂 Jag älskar ju mitt jobb så jag hade inte haft något emot att jobba lite till men man kan inte låta bli att vara glad 🙂

En sådan där halvt död jag är påväg till jobbet, kaffet i högsta hugg för att ladda upp dagen. Undra hur mitt liv hade set ut utan kaffe hhah. Direkt efteråt ska jag träffa Vikkan för att jobba med företaget 🙂 Vi har en hel del att fixa med men snart är det premiär för vår sida och vi bara längtar 🙂

Hade inte skadat med sol och värme, bild tagen i somras 🙂

IMG_8880

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?