Shoppa min stil

no products

It’s friday, baby

Typ i förgår trodde jag det var en måndag pga alla röda dagar, den där känslan när man får veta att det är en onsdag 🙂 Jag älskar ju mitt jobb så jag hade inte haft något emot att jobba lite till men man kan inte låta bli att vara glad 🙂

En sådan där halvt död jag är påväg till jobbet, kaffet i högsta hugg för att ladda upp dagen. Undra hur mitt liv hade set ut utan kaffe hhah. Direkt efteråt ska jag träffa Vikkan för att jobba med företaget 🙂 Vi har en hel del att fixa med men snart är det premiär för vår sida och vi bara längtar 🙂

Hade inte skadat med sol och värme, bild tagen i somras 🙂

IMG_8880

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?